lauantai 9. elokuuta 2014

Ympyrä sulkeutuu

Päivä 26. Kilometrejä takana 3605
Pielavesi

Lähdettyäni Ylivieskasta alkoi satamaan kaatamalla, meinasin melkein jo pysähtyä pysäkille, mutta sade loppui yhtäkkiä kuin oli alkanutkin. Navigaattori meinasi ohjata minut aivan ihme reittejä ja mutkia pitkin Pielavedelle, mutta kapinoin ja ajoin kartasta katsomaani tietä. Viimein näin Pielaveden kylttejä, aloin seuraamaan niitä. Päädyin Pohjois-Savon kyltille, heti kyltin jälkeen alkoi hiekkatie ja sitä kesti ainakin 15 kilometriä.


Pielavesi häämötti edessä, huokaisin ilosta ja helpotuksesta, sillä matka oli tuntunut pitkältä, halusin vain olla jo perillä. Saaran löysin kahvilalta. Hetken hengattuamme kävimme keittiöllä tiskaamassa ja minä pääsin siivoamaan kanttarelleja. Tuliaisena toin kassillisen karkkia Haaparannan CandyWorldista.

Autoa aloimme siivoamaan illemmalla. Tavaraa oli paljon, tosin paljon meni myös roskiin, jääkaappin ruoat olivat homeessa ja palauttamattomia pulloja oli lähes kolme kassillista. Imuroinnin tosin säästin huomiseksi.



Nyt istumme Pielaveden satamaravintolan Laivurin päättäjäisissä. Väkeä on reilusti ja Garage siideri viilentää kättä. Tosin alla oleva kuva on otettu Garage siiderin jälkeen.
Tosin nyt taidetaan olla jo sunnuntain puolella, viimeinen päivä auton kanssa starttaa. Haikeaa, mutta takana on aivan mahtava reissu, ehkä jossain vaiheessa oikeasti tajuan että mitä tuli tehtyä.
Muttei hätiä mitiä, vaikka reissu on takanapäin niin vielä kirjoittelen muutamia blogimerkintöjä, matkan jälkipuinti on käymättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti