torstai 17. heinäkuuta 2014

Kemppa

Päivä 3. Kello puolis seitsämän illalla.
Kemijärven ABC

Kaupasta tultuani suuntasin hetkeksi aikaa vielä takaisin torille. Siellä esiintyi vielä cover biisejä laulava bändi Ari Mikkonen & Korvaboosty, ainakin laulajalla tuntui olevan kova meno, yleisöstä en voinut ehkäpä sanoa samaa. Yleisesti tunnelma torilla oli hyvin yhteishenkinen, kaikilla oli hauskaa. Kauaa en jaksanut enään torilla olla vaan suuntasin autolle katsomaan Viltsua.

Järveltä tuleva tuuli hieman keinuttaa jatkuvasti autoa, mutten valita sillä näköala etulasista on huikea. Vosisi sanoa että Kemijärvi on antanut itsestään oikein positiivisen kuvan. Haluaisin jäädä tänne yöksi, mutta ABC:lla parkkiaika on vain kaksi tuntia, pitää käydä kysymässä sisältä koskeeko se yöaikaakin, tai sitten siirrän auton muualle. Mitään ihmeellisempää ei ole edellisen blogin jälkeen tapahtunut; leikin Viltsun kanssa ja luin 7päivää, joten lisäilkäämme kuvia tältä aamulta ja ajomatkalta. :
Ruka:



 Sota muistomerkin vieressä oleva hauta, kuka oli Jonsson Wroth? Sota muistomerkillä kunnioitettiin vuoden 1939 joulukuun Mäntyvaaran taistelua.
 Kemijärven sillalla:


 Kemijärven jonkun virastotalon edessä oleva patsas. Hiano. Pöllin sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti