torstai 17. heinäkuuta 2014

Napapiirin paremmalla puolen

Päivä 3. Kilometrejä takana 722.
Kemijärvi.

Matka Kuusamosta ei oikein edennyt millään, ensin pysähdyin Rukalla, siitä muutaman kymmenen kilometrin jälkeen pysähdyspaikalla. Ja vielä jossain sota-ajan muistomerkillä.

Mutta viimein saavuin Kemijärvelle. Auton ja Viltsun jätin ABC.n tuntumaan, itse lähdin tutkailemaan keskustaa. Yllätykseksi täällä oli menossa paikalliset Hauki festivaalit ja parhaillani kuuntelenkin ukulele musiikkia. Kohta pitäisi kemijärveläisen teatterin esiintyä. Tunnelma on ihana, istuskelen torilla ja äsken söin muikkuja. Olivat ihan hyviä joo, en tosin söisi enää. Jee, ukulele musiikki loppui. Kemppa teatteri aloittanee.

Vielä en tiedä mihin yöksi suuntaan, ehkä jään tänne, ehkä jatkan hieman eteenpäin. Ainakin kohta pitäisi viedä muutama kortti postiin. Nautiskelen vielä pikkupaikkakunnan tunnelmasta, ilma on hieman viileää, mutta onneksi on takki päällä.

Tämä on kuulemma Jaakon tori. Monet tuntevat Kemijärven ohjelmasta Taivaan Tulet. Muutamia tutun oloisia ja näköisiä paikkoja on toki ollut, poliisiaseman ohi toki kävelin.

Kempan teatteri kertoo kuivia vitsejä, eheh, välillä kuuluu pieniä aplodeja. Nyt lähden kauppaan hakemaan jotakin juomista.



Kuva vielä Rukalta:
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti