perjantai 18. heinäkuuta 2014

Vapaapäivä ajamisesta

Päivä 4. Kello vähää vaille kaksitoista päivällä.
Kemijärvi camping-alue

Huonosti ja katkonaisesti nukutun yön jälkeen, joka oli suurimmaksi osaksi mennyt itikoita tappaessa, olin rättiväsynyt ja kiukkuinen. Kuitenkaan en viitsinyt unia enään herätyskellon soiton jälkeen jatkaa, haluan kuitenkin jonkinlaista rytmiä pitää yllä. Päätin että tänään ei ole järkeä lähteä mihinkään ajamaan, olisin liikenteessä niin agressiivinen kuin väsynytkin sekä vaaraksi muulle liikenteelle. Jotenka suuntasimme lähellä olevalle leirintäalueelle, jossa tulemme seuraavan yön viettämään.

Alkuperäisen matkasuunnitelman mukaan olisi meidän tänään pitänyt jatkaa matkaa eteenpäin, mutta kuten moneen kertaan olen sanonut, niin suunnitelmani saattavat muuttua matkankin varrella. Ja yksi yö sinne tänne ei ole matkassani paljoa.

Leirintäalue itsessään on viihtyisä, siistit vessat ja keittiö rakennus, jossa voi valmistaa ruokaa. Hinta tosin oli yhdeltä yöltä jopa niinkin paljon kuin 25€, joten saa nähdä raskinooko poistua täältä ollenkaan, vaan nautin omasta nurmikkoalueestani koko rahan edestä.

Muutenkaan varmaan jaksa tänään mitään tehdä, Kemijärvi on kyllä kaunista aluetta ja sitä kaikille suosittelen, mutta itselläni ei tänään energiaa suurimmin ole. Ehkä käyn kaupassa, jotta saisin monen päivän tauon jälkeen lämmintä ruokaa tehtyä. Vietän varmaa suurimman osan ajasta tässä auringossa Viltsun kanssa.

 Minun kaupunkilaiskani syö pihallakin kuiva heinää. -.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti