tiistai 29. heinäkuuta 2014

Pizzaa

Päivä 15. Kello niin paljon että väsyttää ihan pirusti.
Kilpisjärvi

Edellisen blogimerkinnän jälkeen suuntasin saunaan. Täällä on yleiset saunavuorot klo16-21, sauna oli siisti ja iso. Jo pukutilassa törmäsin vanhempaan naiseen jonka kanssa jäin hetkeksi keskustelemaan, kerroin matkastani ja kuulin taas taivasteluja siitä kuinka rohkea olen. No kai mä sit oon. Hän lähti pois saunalta ja mie suuntasin sinne. Aa, rentouttavaa. Hetkeä myöhemmin saunaan tuli toinen nainen, hänen kanssaan jäimme juttelemaan moniksi minuuteiksi. Hän kertoi olevansa Helsingin läheltä, sekä kertoi mitä reittejä he olivat tänne päätyneet.

Menin takaisin autolle, puhuessani puhelimessa ohi jolkotteli poro lauma, en kerennyt siitä kuvaa nappaamaan, mutta eilen varmaankin sama lauma meni ohi, joten laitan tähän nyt eilisen kuvan.


Meinasin ensin lähteä käymään kaupassa, mutta sitä varten olisi pitänyt irroittaa sähköjohto yms yms. järjestää tavaroita yms. Joten tyydyin menemään leirintäalueen ruokalaan ja tilasin pizzan. Väsyneenä en jaksanut jäädä ravintolalle syömään, joten ostin mukaan. Laiskaa, tiedän. Nyt nukkumaan, tosin ensin katson muutaman Pasila jakson.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti