maanantai 21. heinäkuuta 2014

Sateen jälkeen paistaa aurinko

Päivä 7. Kello puoli kahdeksan.
Kaunispää, Saariselkä.

Lähdettyäni huipulta suuntasin kylpylään, minulla kävi tuuria koska saavuin kylpylälle vähän yli kolme ja kylpylä oli avattu vasta kolmelta. Ensimmäiset puolituntia sain olla allasosastolla aivan yksin. Lilluin itseni lähes tulkoon rusinaksi tai ainakin sormenpäät oli kurttuiset kun puolitoista tuntia myöhemmin nousin pois vedestä. Olo oli rento ja puhdas, viimeksi Kemijärvellä suihkussa käyneenä, oppii arvostamaan elämän pieniä iloja. Jalat ja mieli kolmannessa taivaassa leijuen lähdin pukukopeilta portaita ylöspäin.

Palautettuani avainkortin ja juuri kun olin ulos kävelemässä tiskin takaa siivoaja minulle huikkasi että siellä on ilmeisesti alkanut satamaan ihan rankasti. Katsahdin ulos, perk***, kävi ensimmäisenä mielessäni, rentoutuminen oli samointein poissa. Kiiruhdin ulos aulan katokseen ja samassa tajusin että autossa on ikkuna auki. Ei auttanut kuin juosta autolle. Kattoluukusta oli onneksi kerennyt vain vähän vettä vuotaa sängylle. Samointein ukkonen alkoi jyristä, Se jyrisi jonkin aikaa. Viltsu ei onneksi ollut moksiskaan.

Ajoimme Siulan parkkipaikalle, josta oli tarkoituksena lähteä kauppaan, mutta ilmeisesti torkahdin ja herättyäni kello oli vähän yli kuusi. Ajoin Kuukkeli kaupan pihaan ja kävin tosin kaupassa ostamatta mitään järkevää, noh ostinhan kaksi hiuspantaa. Samalla vein kortinkin postiin.

Suuntasin kauppareissun jälkeen takaisin Kaunispäälle, sillä tästä maisemasta ei voi saada tarpeekseen, tarkoituksena olisi olla tässä seuraava yö.
 Huomenissa taas jatkuu matka, mutta minne, siitä en ole vielä itsekkään täysin varma. Sitä ennen nukumme pitkään ja hartaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti