torstai 17. heinäkuuta 2014

Kutsuu mua Kuusamo

Päivä 3. Kello 10.06
Välietappi, ABC Kuusamo, daadadadadam Kuusamo dam dam nyt kutsuu mua Kuusamo daadaadadadadam. asiaan.

Eilen illalla ilma alkoi viilenemään ja yöllä lämpötila hipoikin lähemmäs kymmenen asteen rajaa. Aamu oli hyvin vilpoinen herätä, suljin kaikki ikkunat mutta sekään ei helpottanut. Itikoita tulvi jostain kolosta sisään, koko aamun aikana en ymmärtänyt mistä itikoita oikein tuli, sillä kaikki ikkunat oli kiinni. Pitänee selvittää tuo mystinen kolo ennen seuraavaa yöpaikkaa. Vaikka aamu oli viileä niin silti kävin aamu-naku-uinnilla (pahoittelen mielikuvasta) Hossa järvessä. Piakkoin uinnilta tultuani lähdimme ajamaan eteenpäin.

Nyt olemme Kuusamossa, Pohjois-Pohjanmaalla. Heti kun ylitimme Pohjois-Pohjanmaan rajan alkoi näkymään poroja. Ensiksi vain yksi, mutta yhtäkkiä niitää alkoi näkymään laumoissa ja pian niitä oli keskellä tietä. Tajusin että näillä teillä on oikeasti oltava hereillä, ei sillä ettenkö muuten olisi hereillä ajaessani, mutta valppaana on oltava jatkuvasti koska mutkan takana voi olla porolauma keskellä tietä. Hyvin ainakin tähän mennessä vastaantulleet porot ovat väistäneet ja toki toivottavasti väistävät edelleenkin.

ABC:ltä ei löytynyt tietokoneelle pistoke paikkaa joten aikani on rajallinen. Ja koska tähän väliin ei ole muuta sanottavaa kuin, että ompa hyvä panini ja kaakao, niin kuvia vielä eiliseltä päivältä:
Seitenjärvi, noin 40km ennen Suomussalmea



^^ Yksi hyvinkin tyytyväinen kanssamatkustaja (kani jota eniten vitutti kaikki)
Hiljainen kansa tilataideteos, Suomussalmi
 My man :


Linkki Dannyn kappaleeseen Kuusamo, jos se sinuakin korvamatona vaivaa: https://www.youtube.com/watch?v=cphoFXBdJBs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti