lauantai 26. heinäkuuta 2014

Laiskapäivä jälleenkerran

Päivä 12. Lauantai
leirintäalue Tenorinne, Karigasniemi

En tiedä mihin aikaan heräsin, sillä illalla taas huomasin että puhelin ja tietokone ovat eriajassa. Veikkaan että puhelin ottaa liikaa vaikutteita Norjan ajasta, mutta kait se nyt on oikeassa, toivoisin. Yö oli ollut silleen sopivan lämmin, hieman tosin aamu neljältä herätessä palelsi. Mutta käperryin takaisin peitonalle lämpimään.

Viereiset karavaanatinaapurini olivat kerenneet lähteä jo ennen herättyäni, mutta muutamaia autoja silti vielä paikalla oli. Lähdin ennen yhtä tutkimaan Karigasniemen keskustaa; täällä on kaksi ruokakauppaa, huoltoasema, pizzeria, jokin majatalo, bensa-asemia peräti ainakin kaksi ja tulli. Kävin kaupassa ostaen ruokatarvikkeita ja palasin leirintäalueelle. Nyt istunkin keittiöllä. Näkymät ruokapöydästä on hienot, Tenojoki ja Norjan puolta, sekä muutama talo näkyy.

En tänäänkään jaksaisi mitään ihmeellistä puuhailla, ehkäpä menen käymään Tenojoen rannassa, eilen en kokeillut onko täällä kylmää vettä. Mutta älkönee säikähtäkö jos tämä jääkin päivän ainoaksi blogimerkinnäksi. Ainiin, pitäisi siivota autoakin hieman.
Mä tulen kohta immuuniksi hienoille maisemille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti